Skip to main content Skip to search
Tel. +32 14 50 23 63
info@devoeghtconsulting.be

“Als ondernemer moet u tegenwoordig een alleskunner zijn…”
Daarvoor zijn wij de partner om u perfect te assisteren en ondersteunen.

Fiscatiteit

FISCALITEIT

Fiscale zaken doe je er niet even bij. Wie denkt geld te besparen door zelf zijn fiscale zaken te regelen spekt vaak alleen de staatskas.

LEES MEER
Boekhouding

BOEKHOUDING

Voor u als ondernemer is de administratie van fundamenteel belang. De administratie geeft namelijk voortdurend inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

LEES MEER
Advies

ADVIES

Wij zien het als een uitdaging u te ondersteunen bij nieuwe marktontwikkelingen en te komen met een resultaatgericht advies.

LEES MEER

Berichten in de kijker

Vacatures

De Voeght Consulting is meer dan alleen een boekhoudkantoor. We streven ernaar om onze klanten allesomvattende adviezen te verlenen voor hun onderneming en persoonlijke financiën.

Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een boekhouder met ervaring.

Voor meer info kan je een kijkje nemen op onze pagina ‘Vacatures’.

Maatregelen coronavirus

Gezien het corona virus intussen wat meer onder controle is en de maatregelen in beperkte mate reeds versoepeld werden, kunnen wij jullie opnieuw verwelkomen op kantoor. We vragen echter om zeker tot het einde van dit jaar, de volgende afspraken in acht te nemen:

Bij voorkeur vragen wij nog steeds om documenten in onze brievenbus te steken of digitaal te bezorgen, dit zodat we niet onnodig de sociale distancing op de proef dienen te stellen.
Heb je iets dat je aan de receptie wenst af te geven of kunnen we je vooraan aan de receptie helpen, dan is er maximum plaats voor 1 persoon. De volgende persoon dient buiten te wachten. Zijn jullie een koppel, of vormen jullie een éénheid (of gezin), dan kan je met maximaal twee personen in onze ontvangstruimte.
Bij een afspraak op kantoor, raden wij aan om een mondmasker te dragen en de nodige afstand (1,5m te bewaren).
Bij besprekingen in onze vergaderzaal, vragen wij om telkens bij het binnenkomen en buitenkomen, de handen te ontsmetten met de voorziene handgel. Er zal ook een plexiglas voorzien worden in onze vergaderzaal. We ontvangen hierbij telkens maximaal twee personen in deze ruimte om de social distancing te garanderen.
Bij het gebruik van het toetsenbord aan onze receptie, vragen wij om de voorziene wattenstaafjes te gebruiken voor het intoetsen.
We stellen voor om, indien mogelijk, zo weinig mogelijk materiaal of documenten aan te raken op kantoor. Dit om de besmettingsgraad in te perken.
Wij danken jullie voor het begrip en hopen op deze manier de veiligheid en gezondheid van al onze bezoekers en medewerkers te kunnen garanderen.

Keep it safe!
Team De Voeght Consulting

Kantoor De Voeght

De Voeght Consulting bestaat al meer dan 15 jaar. Wat begon als éénmanszaak in 1993 groeide uit tot een standvastige, middelgrote onderneming met maar liefst 7 vaste medewerkers.

De Voeght Consulting gebruikt Exact Online Accountancy

We streven ernaar om als een echte business partner de juiste service te verlenen aan zelfstandigen en KMO’s op vlak van boekhouding, fiscaliteit en sociale wetgeving. Vandaar onze keuze voor Exact Online.