Skip to main content Skip to search
Tel. +32 14 50 23 63
info@devoeghtconsulting.be

Boekhouding Herentals

Boekhouding Herentals voor boekhoudkantoor, fiscaal, fiscale adviezen, startersadvies, boekhoudpakket, fiscaal adviseur en boekhouding uitbesteden.

Boekhouding HerentalsDe Voeght Consulting is gegroeid uit de visie van Luc De Voeght. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben bij multinationals, maar ook als ondernemer in bijberoep, waagde hij in 2001 de stap om volledig zelfstandige te worden. Begonnen als een éénmanszaak, telt het kantoor te Grobbendonk ondertussen 8 vaste medewerkers.

De zaakvoerder is niet alleen erkend Boekhouder-Fiscalist, maar ook -en zelfs in de eerste plaats- ondernemer. Ondernemen betekent keuzes maken en risico’s nemen. Daarom tracht De Voeght Consulting een totaaloplossing te bieden in de begeleiding van haar klanten. Zo trachten we onze klanten te inspireren met ideeën, inzichten, oplossingen en door het delen van kennis en diverse contacten in de financiële wereld, juristen, fiscaal experten en coaches. Wij verorgen uw boekhouding in Heretals, Turnhout, Grobbendonk, Lier en omstreken.Bel 014 50 23 63