Skip to main content Skip to search
Tel. +32 14 50 23 63
info@devoeghtconsulting.be

Over ons

HISTORIEK

De Voeght Consulting is gegroeid uit de visie van Luc De Voeght. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben bij multinationals, maar ook als ondernemer in bijberoep, waagde hij in 2001 de stap om volledig zelfstandige te worden. Begonnen als een éénmanszaak, telt het accountantskantoor te Grobbendonk ondertussen 12 medewerkers. Ook de continuïteit is verzekerd doordat Steven De Voeght, de oudste zoon van Luc, in de zaak is gestapt na carrière van meer dan 17 jaar bij een aantal toonaangevende bedrijven in verschillende Finance Managementfuncties.

De bestuurders zijn niet alleen (Fiscaal) Accountant ITAA, maar ook -en zelfs in de eerste plaats- ondernemer. Ondernemen betekent keuzes maken en risico’s nemen. Daarom tracht De Voeght Consulting een totaaloplossing te bieden in de begeleiding van haar klanten. Zo trachten we onze klanten te inspireren met ideeën, inzichten, oplossingen en door het delen van kennis en diverse contacten in de financiële wereld, juristen, fiscaal experten en coaches.

Het kantoor steunt dus niet alleen op eigen expertise, met in-house o.a. 3 erkende (Fiscaal) Accountants ITAA, maar kan ook beroep doen op een netwerk van experten opgebouwd doorheen de jaren. Daardoor is ons kantoor ook recent erkend als vormingsoperator door het ITAA. Een erkenning voor de expertise die we in ons netwerk kunnen aanboren, en zo kwalitatieve opleidingen kunnen aanbieden. Ons kantoor is in volle expansie en positioneert zich in de markt als een accountantskantoor met een gedegen prijs-kwaliteitsverhouding. En met alle aandelen in familiale handen, en niet tot een partnership of groep behorende, zijn wij als een volledige onafhankelijke partner vrij onze klanten in alle neutraliteit te adviseren.

ONS TEAM