Skip to main content Skip to search
Tel. +32 14 50 23 63
info@devoeghtconsulting.be

Fiscaliteit

FISCALITEIT

Fiscale zaken doe je er niet even bij. Wie denkt geld te besparen door zelf zijn fiscale zaken te regelen spekt vaak alleen de staatskas.

Als ondernemer kun je niet op de hoogte zijn van alle fiscale ins en outs. Anticiperen op politieke ontwikkelingen die hun weerslag vinden in de fiscale wetgeving is al bijna een dagtaak.

Uw strategie bekijken wij door de fiscale bril. Nu fiscaal handelen betekent immers in de toekomst geld (be)sparen. Is uw ondernemingsvorm bijvoorbeeld nog wel de meest voordelige?

Fiscaliteit is een complexe en specialistische aangelegenheid. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van de belastingwetgeving op de voet en bieden u oplossingen die overeenkomen met uw verwachtingen. Ons werkgebied omvat ieder fiscaal vraagstuk, zowel nationaal als internationaal. Daarbij kan onder andere worden gedacht aan:

Bedrijfsopvolging, Belastingaangiften, Estate Planning, Loonbelasting, Herstructureringen, Sociale verzekeringen, Bezwaar en beroep, Due diligence onderzoeken, BTW, Internationaal belastingrecht, enz..