Skip to main content Skip to search
Tel. +32 14 50 23 63
info@devoeghtconsulting.be

Financieel adviesbureau Lier

Financieel adviesbureau Lier en omgeving

Bent u op zoek naar een financieel adviesbureau in de regio Lier dat u kan ondersteunen bij uw boekhouding, fiscale aangelegenheden en startersadvies? Kijk dan niet verder dan Boekhouding Lier, onderdeel van De Voeght Consulting. Met meer dan 20 jaar ervaring in zowel multinationals als ondernemerschap, biedt zaakvoerder Luc De Voeght en zijn team van 8 vaste medewerkers een totaaloplossing voor al uw financiële vraagstukken.

Een breed scala aan diensten

Als erkend Boekhouder-Fiscalist en ondernemer begrijpt Luc De Voeght als geen ander de uitdagingen waarmee ondernemers te maken krijgen. Daarom biedt Boekhouding Lier, uw financieel adviesbureau Lier , een uitgebreid dienstenpakket:

  • Boekhoudkundige diensten
  • Fiscaal advies
  • Startersadvies
  • Implementatie en ondersteuning van boekhoudpakketten
  • Boekhouding uitbesteden

Inspiratie en kennisdeling

Wat Boekhouding Lier onderscheidt van andere financiële adviesbureaus, is de focus op inspiratie en kennisdeling. Als financieel adviesbureau Lier tracht Boekhouding Lier haar klanten te inspireren met ideeën, inzichten en oplossingen. Daarnaast deelt het kantoor graag haar kennis en diverse contacten in de financiële wereld, met juristen, fiscaal experten en coaches.

Regionaal actief

Boekhouding Lier verzorgt uw boekhouding in Herentals, Turnhout, Grobbendonk, Lier en omstreken. Dankzij de centrale ligging en regionale focus kan het financieel adviesbureau u optimaal van dienst zijn.

Ondernemen betekent keuzes maken en risico’s nemen. Daarom tracht De Voeght Consulting een totaaloplossing te bieden in de begeleiding van haar klanten.

Wij verorgen uw boekhouding in Heretals, Turnhout, Grobbendonk, Lier en omstreken.Bel 014 50 23 63