De Voeght Consulting bestaat in november 2017 precies 15 jaar. Wat begon als éénmanszaak in 1993 groeide uit tot een standvastige, middelgrote onderneming met maar liefst 6 vaste medewerkers.
Verder vullen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in door o.a. het aanbieden van stageplaatsen zodat studenten hun geleerde theorie kunnen ervaren in de praktijk.

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de vragen en behoeften van onze klanten, dit wordt alleen maar belangrijker in een snel evoluerende maatschappij. Bij De Voeght Consulting blijft ook in de toekomst het persoonlijk contact met onze klant centraal staan.

We hopen om deze koers nog vele jaren te mogen varen en kijken uit naar de voortzetting van de succesverhalen van onze huidige klanten en naar het begin van nieuwe, mooie samenwerkingen. Om onze dienstverlening ook in de toekomst duurzaam en kwalitatief te kunnen blijven aanbieden aan onze klanten en business partners, investeren we vandaag in onze medewerkers, in digitale automatisering en in elektronische innovaties. We kijken dan ook de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

In naam van de zaakvoerder Luc en al onze medewerkers, aan al onze klanten en business partners: een oprechte dank u wel voor het gestelde vertrouwen!